2017 loppuu vääjäämättä. Historiaan se jää rikkonaisena kuntoiluvuotena, ei-niin-rikkonaisena työvuotena eikä yksityiselämässäkään mitään katastrofeja tullut.

Maratoneja juoksin neljä, kaikki siinä neljän tunnin pinnassa. Aikoihin en ole tyytyväinen, mutta siihen olen että yleensä pystyin juoksemaan. Ja tietysti SM-pronssiin... Loppuvuodesta tuli keuhkoputkeen joku tulehdus, se kesti kolmisen kuukautta, enemmän tai vähemmän haittaavana. Kokonaan se ei ole vieläkään hävinnyt, mutta viikon antibioottikuuri tuntuu auttaneen. Tai sitten astma- ja kortisonisuihke, jotka käskettiin ottaa jpokapäiväiseksi lääkitykseksi. Saas nähä miten edetään tästä....

Juokskilsoja sain kasaan 2017 (no, päälle kisojen lämmittelyt, niitä en kaikkia kellottanut), joista viimeiset 20 km eilen ja tänään LIIKKUn matolla. Hiihtokilsoja alle sata ja pyöräilyä muutama kymppi. Kuntosalitreeniä kait jotain 20 tunnin pintaan (arvio, kun en niitäkään kaikkia kellottanut).

Vuoden 2018 tavoite täsmentyy vielä, mutta elokuussa on oman seuran järjestämä SAUL:n SM-kisa Kempeleessä, jonne on tarkoitus mennä ihan viivalle. Lisäksi Tukholman matka on varattuna kesäkuun alkuun.

Onnea ja menestystä vuodelle 2018 niin sinulle kuin minullekin!