Maanantaina lepo. Aamulla kello 4:15 soi kello, matka Oulun lentokentälle alkoi 4:50. Kööpenhaminassa pitkä palaveripäivä, hotellilla tosin olin jo kello 18 korvilla. En lähtenyt lenkille aikaisesta noususta johtuen vaan kävin pikku kävelylenkin kaupungilla. Parissa pubissa piipahdin katsomassa kiekkopeliä kahden erän verran. Aikaisin nukkuman....

Tiistaina aamulla aikainen ylösnousu. Pistin lenkkarit jalkaan, pitkähihaisen kompressoripaidan päälle ja sen päälle vielä T-paidan. Ulkona oli viileähkö keli ennen auringonnousua. Mittari kai näytti 10 mutta iltapäivästä oli jo 24. Hain pari geokätköä juoksun lomassa. Matkaa kertyi vain 4,8 km, tahti 7 min/km. Pysäytin kellon kätköjen etsinnän ajaksi.

Keskiviikkona kotona aamuyöstä kello 1.30. Illalla juoksin reilut 21,5 km. Seassa oli kaksi mara-tahtista pätkää, 4,4 ja 6 km. Eka meni persiilleen kun tuli kova pissahätä. Bajamajan etsinnän aikana vauhti hiipui kovasti. Olishan tuolla ollut puskaakin matkan varrella, mutta kun tiesin bajamajojen olevan Tuiran rannalla niin suuntasin sinne. 

Torstaina vauhtileikittely-tyyppisesti kotoa Värtön pohjavesikaivolle ja takaisin. Mittarien mukaan lämmintä oli 23-25 asteen välillä. Kokonaismatka 14,3 km keskitahdilla 6:03. Matkalla juoksin muutaman kilsan vedon mara-tahtia. Viimeisen 7 päivän kilometrisaldo on 80,4 km. 

Perjantaina pihahommia urakalla. Askelmittarin mukaan yli 10.000 askelta tuli rampatessa varaston ja ullakokin väliä. Tulipahan laitettua kerralla tontti kesäkuntoon.

Lauantaina järjestelyhommissa Baanarunilla. Minulla ei ollut mitenkään raskas homma, mutta lenkki meni sen takia iltaan päivän ollessa reilusti hellelukemissa. Illemmalla oli jo viileämpää. Lenkki 26,8 km, lopussa 6 km maratahtia. Sanoisinpa että juoksu tuntui erittäin helpolta ottaen huomioon että kilsoja on tällä viikolla takan omaan historiaani nähden paljon. 

Sunnuntaina on edessä lepopäivä, ensi viikolla kovavauhtiset pätkät jatkuvat.