Maanantaina työmatka taas Kokkolaan. Melko lailla päivä menikin autossa istuessa, kilometrejä tuli reilusti yli 300 kun ajelin Vöyrissä mutkin.

Hotellille saavuin 17.45 korvilla.  hetken makoilun jälkeen laitoin lenkkikamat päälle ja menin alakerran salille. Alkuun otin lämmöt  crosstrainerilla, noin 20 minuuttia ja sitten siirryin juoksumatolle. Juoksin varovaista tahtia jalkaa varoen noin 8 km. Edessä oli televisio, josta tuli potkupalloa, oliskohan ollut belgia vastaan panama. Alkuun tuntui hoopolta katsoa telkkaria metrin päästä, varsinkin juosten kun tein siinä pientä ylös-alas-liikettä. Tottui siihen, mutta muutaman kerran ajauduin maton reunaan peliä katsellessa. Ei tullut onneksi haavereita.

Nyt illemmalla jalassa ei ole kipuja, mutta pikku tuntemus on tietyissä asennoissa. Ainakin selällään maatessa nilkan suoristaessa jalkaterää tuntuu jotain. Ei kipua, mutta jotain... jatkanen samalla linjalla eli matolla huomennakin, mutta varsinaista pakkoa ei ole. Jos koipi on ok huomenna niin sitten...

TIISTAI:

Kuntosaliilla Oulussa. Alkuun noin 12 minuutin lämmittely crosstrainerilla, perään juoksumatolla 2 km. Kun juokseminen ei tuntunut hyvältä, siirryin porraskoneeseen. Menin siinä valaa puoli tuntia ja sain 2000 porrasnousua aikaiseksi. Hiki virtasi! Päälle vatsa- ja selkälihasta ja lyhyt käsivarsitreeni. Garminn mukaan meni joku 800 kilokaloria tuossa reilun tunnin treenissä. 

Nyt keskiviikko-aamuna nilkka on hieman kipeä, mutta kävely ei satu yhtään enempää kuin makoilukaan. Toipuminen on silti kesken. Juhannus tulee sopivaan saumaan. Matkustamme huomenna Sveitsiin, jonne en ole ajatellut ottaa lenkkareita ollenkaan mukaan.