Juhannus-viikon torstaina matkustimme Sveitsiin. Olin viikolla rääkännyt itseäni jonku verran porrskoneessa ja crosstrainerillla, joten ihan lepoviikkoa en pitänyt. Sveitsissä sen sijaan kävelimme perjantaina noin 10 km asvaltilla, jolla nilkka kipeytyi taas. Se oli itse asiassa kipeä melkein koko viikonlopun, mutta kävelin silti porukan mukana. Maanantai kului Zurihissä kauppoja kierrellen. Askelia kertyi yli 15.000 silloinkin,

Palasimme kotiin maanantain ja tiistain välisenä yönä. Päätin jo muutama päivä sitten, että nyt levätään jalka edes johonkunlaiseen juoksukuntoon elokuun alulle. Hyötyliikuntaa tulee joo, mutta ei juuri ruohonleikkuuta kummempaa. Lisäksi on kyllä aikomus käydä hikoilemassa crosstrainerin päällä, siinä nilkka ei joudu rasitukselle. 

Lauantaina alkaa uusi ulkomaan matka. Ensi viikolla on tiedossa ainakin jonkin verran kävelyä Itävallan Bad Gasteinissa. Mukana on nilkkatuetut vaelluskengät. Sääennuste kyllä ennustaa enemmän kylpyläkelejä, mutta jospa siellä jonakin päivänä pystyisi patikoimaan.