Nyt on MM-kisat takana. Olo on ihan lottovoittajan olo! SB-aika kahden sekunnin turvin.... Sekuntipeliä.

Juoksin alussa varovasti, ehkä turhankin varovasti, etten sippaa totaalisesti. Puolimatkaan asti kuitenkin 1.44 korville, jonka jälkeisen kympin jarruttelin suorastaan matelevaa vauhtia, eli ihan liian hiljaa. Otin sitten 10 km loppukirin, vaikkakaan en pystynyt ihan koko aikaa tulemaan max-nopeutta, kun reisissä oli pikkuisen oireita krampeista. Onneksi ne oli vain oireita eikä viimeisten kilsojen 4.40-tahtinenkaan tuonut niitä esiin.  Onneksi.

Kisan jälkeen istuttiin Suomen juoksijoitten kanssa oluella, mukavaa yhdessäoloa! Fiilikseni oli tosi mahtava, kävin jopa pienen verryttelylenkin kisan jälkeen. Ranskalaisten järjestelyille annan kouluarvosanaksi korkeintaan seiskan, mutta reitille ja sen järjestelyille täyden kympin. Korkeuseroa oli korkeintaan viisi metriä, sekin erittäin loivina mäkinä. Kannustusta riitti matkan varrella kiitettävästi. Joukkueemme omat porukat olivat matkan varrella lippuineen ja kaiken kruunasi Suomeen tullut pronssimitali, jolle   kohotimme shampanjat. Upea kokemus, joka saanee jatkoa kolmen vuoden päästä Malagassa.

Joukkuekisassa olimme sijalla 4. Tulokset löytyvät osoitteesta lyon2015 piste com.

40 25:21:00

35-40 km varrella yksi juoma-asema, jossa käytin varmaan 30 sekuntia kun sen kilsan kesto oli 5.24. Km nro 19 kesti 5.46, kun kävin puskassa kuseksimassa. Aikaani olen ihan tyytyväinen, en ollenkaan selittele että miksi en juossut 3 minuuttia kovempaa tms. MM-kisa, jossa ei ollut menestyspaineita vaan pääasia oli päästä maaliin hyvävoimaisena ja sen tein.