Paluu arkeen alkaa nyt sunnuntaina, talvikauden yksilö- ja joukkueurheiluseurannat ovat takana, paitsi jääkiekon MM:t vielä häiritsevät vapaa-ajan viettoa kunhan ne alkavat.

Ripulitaudin jälkimainingeissa (toivottavasti!) meinaan juosta tänään jonkun 15-16 km taloa ympäri, että on vessa lähellä. En meinaa mennä yli kilometrin päähän kodista, että ei tule tuskien taivalta pöntölle, siitä kun on kokemusta!

Juoksin viimeksi oikean lenkin viime maanantaina ja loppuviikko sitten menikin levätessä. Eilen kokeilin pientä juoksua, mutta takaisin oli tultava kahden kilometrin hölkän jälkeen, kun vatsaa piti tulla tyhjentämään. Tämän päivän teemana minulla onkin juuri vatsan tyhjennys, sillä juostessa tyhjennystarve tulee nopeasti. Elän siinä uskossa, että eka tyhjennyksen jälkeen pystyn juoksemaan yli tunnin käymättä vessassa, eilen en viitsinyt jatkaa juoksua, kun SM-Liigan loppuottelu oli alkamassa. Kannatti jäädä katsomaan!

Terwalle on aikaa NELJÄ viikkoa, joten viimeistelyn on syytä onnistua. Tämän paskataudin takia saattaa tavoiteaika karata, mutta sen seurauksena sitten Savonlinnan helle otetaan enempi tosissaan. Lyonin tavoite ei ole ennätys, vaan maaliin pääsy hyvässä kunnossa ja sija MM-kisoissa. Huippusijoihin tarvitaan kakkosella alkava aika eikä minusta ole siihen, joten se on sama onko sijoitukseni 54 vai 32. Tai vaikka 130. DNF on ainoa mitä en halua.