Aamulla oli pakkasta jokunen aste, ainakin aamu-neljältä. Kahdeksan jälkeen aamupalalle, yhdeksän korvilla ulos haravoimaan pihaa. Saimmekin etupihan haravoitua kokonaan, samoin aita oikaistiin kun se oli talven jäljiltä hieman notkolla.

Ruokailtiin joskus 11.30 korvilla, spagettia ja jauhelihapyöryköitä. Päälle pienet päiväunet. Tarkoitus oli kyllä katsoa Matlock, mutta niin vain uni sieppasi eikä ohjelmasta jäänyt juuri muisteltavaa.

Kello 14 korvilla lenkkareita ulkoiluttamaan. Otin kolme juomapulloa ja pari geeliä varalta matkaan. Juomat meni, samoin toinen geeli. Reitti kulki kotoa Värtönrantaa, edelleen Oulun torille ja sieltä Pikisaaren kautta Tuiraan ja vastatuulta päin kohti kotia. Pieni ketunlenkki piti perillä heittää, että kaksikymppinen puhkesi. Aikaa meni 1:59.55, mukana parisen minuuttia juomataukoja. Keskitahti siis hiukan alle 6 min/km. Keskisyke noin 144. Sanon noin, koska garmin väitti eka pari kilsaa naisten korkeushyppylukemia

Kunnon kehittäminen alkaa olla hyvällä mallilla. Meinaan aloittaa ensi viikolla hieman lyhyemmät ja nopeammat juoksulenkit. Ajattelin tähdätä loppukesästä jollekkin puolikkaalle tosimielessä ja sitten syys-lokakuun vaihteessa kokonaisellle, jos vain kunto antaa myöden.