Kello ei soinut eikä naapurin koirat haukkuneet meitä hereille. Kello 7.30 korvilla ylös sängystä, aamupisu, lasillinen vettä ja lenkkivaatteet niskaan. Autolla (!) 2 km päähän salille, jossa 42 minuuttia mattohölkkää, 7 km verran maton mittarin mukaan. Syke 111, josta en osaa heti sanoa mittää muuta ko että ei se ainakaan korkea ole.

Sää on nollan kieppeillä.

ILTAPÄIVÄ:

Ilma on lämmennyt jonnekin 4-5 asteen tuntumaan. Oiken lupsakka keli muuten, mutta märiltä teiltä lentää kuraa säärille.

Aamulenkin jälkeen sataprosenttista lepoa muutama tunti. Makasin vaan sängyssä tekemättä mitään - ah, sitä laiskottelua!

Kello tuli vasta 13.15, kun starttasin reippaammalle lenkille. Alkuun piti mennä varovaista lämmittelyä, mutta heti eka kilsa oli 5:18, mikä oli vielä muutama kuukausi sitten minulle melkeimpä vetojen vauhti :). Seuraavat kilsat menin varovasti jarrutellen, 5:00, 5:03, 5:04, 5:08, 5:07, 5:17 (Oulujoen ylittävä silta, moottoritie). Sen jälkeen annoin vauhdin kiihtyä alle 5 minuutin 4 km verran.  Päälle pari kilsaa kovempaa, 4:39 ja 4:30. Tästä palauttava kilsa 5:25 ja seurava kelloon katselematta "rennosti" 5:04. Loput hidasta hölkkää kotiin noin 5:25-tahtia.

Tästä viikosta tulee mielestäni oikein hyvä, siihen kuuluu vetoja, hierontaa, lepoa, hidasta palauttavaa, reipasta kiihtyvää ja pitkis tulevana sunnuntaina. Yhden lepopäivän taktiikalla olen menossa jonnekin 110 km tienoille, kasassa on 74 nyt perjantaina. Mikäs se on lomaviikolla reenatessa.