Kulunut viikko meni melko lailla persiilleen liikunnan osalta. To-pe kärsin pakkasista ja ylipitkistä työpäivistä, perjantai meni omien asioiten hoitamisessa vielä myhään... olinhan ollut koko viikon reissussa. Lauantaina oli Pertin Hiihto, siellä ajanottopuuhat vei ajan ja päälle klubin vuosikokous. Siitäkin päivästä tuli 12-tuntinen työpäivä, joten lenkille lähtö illalla ei enää maistunut. Sunnuntainakin piti vielä palata eilisiin asioihin, mutta pääsin lenkille lopulta olympialaisten loputtua ja kauppareissun jälkeen. Saldona mattojuoksua 14 km,  noin 6 min/ km. Keskisyke 123 eli ihan hyvin levänneenä sain juosta.

Vakaa tarkoitus on jatkaa viikolla 9 aiemmin suunnieltua ohjelmaa, mutta pakkasia on kyllä taas luvassa. Pitää koettaa soveltaa.

Ohjelma, se on itse erinäisistä paikoista kasattu kokoelma, ei kenenkään ulkopuolisen laatima. Pohjalla on eniten Janne Holmenin neuvoja, mutta kukaan alan ammattilaisista ei ole ohjeita mulle räätälöinut. Olen kyllä kysellyt, mutta ei einakaan vapaaehtoisia ole ilmaantunut. Ikämiesurheilija ei valmennusta tarvi?