Jälleen kokeilemaan, miltä juoksu nyt tuntuu ja ennenkaikkea mitä vatsa sanoo. Ihan ok se toimi, ei tarttenu kuin kerran pysähtyä päästämään....(eilen piti keskeyttää vatsavaivojen takia).

Lämmittelyn jälkeen kilsan veto 4.36 eli aika tukkoista oli. Toinen jo helpommin, 4.17. Kolmannen jouduin keskeyttämään 4.09-tahtisena jo 550 metrin jälkeen, kun tuli tunne, että vatsa ei pelaakkaan niinkuin pitäisi. Onneksi hälytys oli turha ja saatoin hetken kuluttua jatkaa juoksemista. Neljännen hölkkäilin 4.30, viidennen 4.21 ja kuudennen 4.26. Noin 4.20-tahtisessa juoksussa alkoi hapottaa elikkä kympin juokseminen 43 minuuttiin olisi ollut tänään epätodennäköistä.

Eilen jouduin tulemaan lenkiltä pois kun alkoi oikeasti heikottamaan. Analysoin itse vaivan energian puutteeksi ja söin tuhdin iltapalan illalla. Tänä aamuna aamupalalla puuroa ja ruisleipä, päivällä iso annos pitsaa Ylivieskan Puffassa. Söin ruokani päivällä noin kello 12 ja läksin lenkille illalla 19 jälkeen. Ainakin nyt energia riitti ja vatsan toimintakin osoittaa paranemisen merkkejä. 

Jospa se tästä.