Mara on nyt takana. Aikaa kului 3.55.22 eli 14 sekuntia enemmän kuin Terwalla, mutta samaan hengenvetoon on lisättävä, että Rovaniemellä ei ollut minun lähtöviivan ylitys rekisteröitynyt joten nettoaikani lienee ollut noin 10 sekuntia parempi, sillä läksin matkaan aika takaa.

Ilma oli kuuma, ei kuitenkaan kuin 22-23 astetta ja tuulta riitti vaivaksi asti, säätietojen mukaan 6 metriä sekunnissa. Puuskissa toki enempi.

Juoksin läpi melko tasaista tahtia, aikatavoite puolikkaalle oli 1.55, joka onnistui täydellisesti. Toisen puoliskon piti olla nopeampi, mutta jossakin 30 km korvilla himmasin, koska jaloista loppui energia. Ei tullut kramppeja, mutta jokainen ylämäki piti kävellä, ei vaan jaksanut.Toinen puolikas vei karvan alle kaksi tuntia.

Läpisuoksu siis suoritettu onnistuneesti. Tulevaisuuden suunnitelmat muuttuivat hieman, meinaan sittenkin juosta Ruskalla vain puolikkaan ja tähtään sinne niin sanotusti kunnolla. Vaikka Levin reitti onkin raskas, kokeilen saada itseni sinne reilusti alle 1.40-kuntoon.