Tultiin 8. heinäkuuta aamuyöstä kotiin Itävallasta. Luultavasti noin tunti aikaisemmin oli pyöräni varastettu pihalta. Löysin rikotun lukon lähistöltä seuraavana päivänä. Tein rikosilmoituksen ja ilmoituksen vakuutusyhtiöön. Vakuutuspäätös tuli tunnin päästä, pyörästä korvattiin 230 euroa. Reilu korvaus, oikeasti. Pyörä oli yli 10 vuotta vanha.

Hankin uuden menopelin eilen eli 19.7. Intersportista. Ns cyclocross oli alennuksessa puoleen hintaan. Hintalapussa luki 1190, mutta netissä oli sama pyörä aleenushinnalla 879. Sain pyörän siis 600 eurolla, pari lisävarustetta piti ostaa lisäksi. 

Ajoin eilen pyörän kotiin ja illalla lisää. Kaikkiaan eiliselle tuli noin 50 km kulkua sillä. Tänään aamulla läksin lenkille ennen kuin ilma lämpenisi liikaa. Taisi olla vain 22 astetta lähtiessä, kotiin tullessa aste taikka kaksi lisää. Kilsoja kertyi 28 ja aikaa meni tunti ja vartti. Lyhyt pysähdys Värtön pohjakaivolla piristi.

Mukava ajaa pyörällä kun se kulkee nätisti. Sinällään tuuri että vanha vietiin, saa ajella mukavammin kulkevalla pelillä. Tulee varmasti ajettua enemmän kuin vanhalla olisi tullut.

Jalassa ei tunnu enää paljon kipuja, mutta taitaa jäädä Kempeleen maraton välistä.