Sunnuntai 31.5.2015

Päivystin kotona iltapäivän sadetta, koska aamupäivän aurinkoiseen säähän lähteminen estyi lapsenvahtivuoron takia. Ihan mukavaa oli, käytiin Koitelinkoskella vettä ihailemassa. Jami tykkäsi, juoksi ja käveli, istui ja kiipesi. Tänne uudelleen!

Juoksemaan läksin viiden korvilla, kun sääennuste veikkaili sateen loppuvan piakkoin. Sateettomasta pätkästä oli tulossa lyhyt, joten läksin viimeisten pisaroitten tipahdellessa. Parin kilsan jälkeen takki vyötärölle ja matka katkui kohti Nallikaria. Hölkkäilin semmoista reipasta 5.20-5.40-tahtista, pari lyhyttä juomataukoa, pullon tankkaus Värtössä ja Hietasaaressa puskan takana hetken seisoskelu... Nallikarin kärjessä otin yhden geelin ja join veden pois, läksin sitten reippaampaan pätkään. Ekana kilsa 4.40 ja palauttava osuus jotain 5.10, seuraavat kaksi 4.35 korville. Palauttava pätkä väliin 5.09. Viimeisen kilsan jälkeen lyhyt kävelypätkä Ainolan puistossa, piti nakata takki takaisin niskaan, kun alkoi sadella. Tämä palauttava vei 6.30 korville, viimeinen kovempi perään 4.34. Tässä vaiheessa kello huuteli akun loppumista, joten katkaisin ajanoton, panin kellonajan mieleeni että saisin suuntaa-antavan ajan loppupätkälle. Matkaa oli noin 7 km kotiin. Sade lakkasi sitten melkolailla heti joten takin sain kietoa takaisin vyötäisille. Taivas aukeni noin viisi minuuttia sen jälkeen kun olin kotiutunut. Vettä tuli hetken kuin saavista....

Palautusruuaksi teetä, sekaan hunajaa ja ottosina Kallen Ratuleipä, yksi kananmuna, kinkkusiivuja ja juustoa. Pari banaaniakin meni. Saunan jälkeen iltajuomiseksi vissyä, omatekoista ja maustamatonta.