On tämä internetin maailma menny semmoseksi, että tätä blogia ei tule pidettyä ajan tasalla. Mutta muutama sana silti:

Sairastelu vei kunnon tosi huonoksi. Jo 10 kilsan juoksu tuntuu raskaalta eikä pitkiä lenkkejä ole juuri tullut juostua. Marraskuussa sentään olen pystynyt juoksemaan ihan OK-tahtisia lyhyempiä lenkkejä Niitä voipi kukin katsella osoitteesta ontrail.net. Liityin mukaan Marrasputkeen, jossa pitää juosta joka päivä vähintään 25 minuuttia, siinä putkessa olen edelleen.

Ilmoittauduin mukaan Itsenäisyys-maratonille Kuopioon, joka juostaan tietysti 6.12.2013. Se on vuoden eka ja varmasti ainoa kokomaraton, jolle osallistun. Tavoite on hölkätä se läpi alle neljässä tunnissa. Viimeisin 10 km lenkki antoi uskoa siihen, että myös pystyn tuon tekemään. Alla on kuitenkin niin vähän pitkiä lenkkejä, että en tuon parempaan varmastikaan pysty.

Talvella on tarkoitus hiihtää enemmän kuin koskaan. Tavoittelen vakavissani 1000 km talvea. Sukset ovat edelleen ullakolla, pitänee ottaa sitten joulukuussa alas ja alkaa kuljettaa niitä mukana työreissuilla. Ensiksi tuo itsenäisyyspäivän maraton pitää hoitaa alta pois.

Hauskoja hetkiä teille kaikille ja kiitos kun luit!