Ei pitäs.

PK-vauhti on noussut tuonne 5.10 ja 5.20 km-tahtisen korville. Aiemmin se on ollut 5.40. Nyt semmonen kuuden minuutin juoksu tuntuu reippaalta kävelyltä.

Ensi viikon tiistaina lähden työmatkalle Osloon, torstaina takaisin. Tulee väkisin kevyempi viikko, mikä on varmasti hyvä juttu. Lenkkarit otan mukaan, mutta sinne on luvattu melko viileätä keliä, joten saattaa olla että otan ihan totaalisen lepopäivän keskiviikkona. Ja jos lenkkeilen, niin koetan mennä tuota kuutosen vauhtia, vaikka sitten niin, että otan kännykän mukaan ja kuikuilen geokätköjä.

Aseman 8 Haukiputaalla lauantaina, siinä on tavoitteena juosta alle 4.30-kilsoja. Viikko tuosta ja on Iin vuoro, siellä 10 km. Tavoite ja haave on juosta ennätyksen pintaan, mikä tarkoittaisi 43 minuutin alittamista. KOVA tavoite, joka saattaa vielä jäädä rikkomatta.

Lyoniin on vielä 5 kk, päivähän on 16.8 eli melko lailla tasan 5 kk. Siis ei ole vielä kiire noitten vauhtien kanssa, mutta pikkuhiljaa on hilattava nopeutta kovemmaksi.

Tänään on vuorossa pitkis. Ulkona paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta, tuulta ei ole juuri nimeksikään. Lämpötila plus 6 astetta iltapäivällä ennusteen mukaan. Starttaan kello 13 korvilla Raatista, sen perään uintia rentouttamisen vuoksi. Ainakin viikko sitten olin 32 km lenkin jälkeen pirteä juuri tuon uintisession ansiosta.

Uinnista sen verran, että kävin eilen kokeilemassa taas vapaauintitekniikkaa. Pikkuhiljaa alkaa hengitysrytmi olla kohdillaan eli jospa sitä vielä joskus saattaisi pari sataa metriä uida nonstoppina. Nyt menee 25...

EDIT: 15.3 kello 13 jälkeen 26 km lenkki. Paino lenkin ja palautusjuoman jälkeen 75,2. 130 sykkeellä 5.10-tahtia ja 140 sykkeellä 4.50/km.