Perjantai 13 huhtikuuta, aamulenkki matolla, 10,2 km ja reilu 58 minuuttia. Työt painoi päälle ja lenkki jäi lyhyeksi.

Seuraava lenkki oli  maanantaina 16.4 joka oli pituudeltaan 12,3 km. Juoksin matkalla 6x1 km vedot maltillista vauhtia, 5 minuutin korville per km. Eka kertaa tälle keväälle ulkona shortseissa. Takki oli kyllä tarpeen, vaikka ilma olikin yli 10 asteen lämpöinen. Hieman tuuli ja katujen varsilla on vielä reilusti lunta.

Huomenna Tapparaa vastaan eka finaali, sitä ennen pitäs ehtiä käydä jokunen kilsa.....

KESKIVIIKKO-aamu:

Eilen tiistaina kävin hakemassa lisäpotkua. Juoksin 2x6 km noin 5 min/km. Hyvin kulki, mutta ei tuolla vaihdilla vielä maratonia juosta, kaukana siitä. Kaduilla on vielä paljon hiekkaa,melkein joka askeleella lipsui askeleen loppumilleillä. Kengännkärki heitti hiekkaa taaksepäin....  Ainakin torstaista on tulossa lepopäivä, työkeikka Osloon ja ohjelmassa ei ole oikein sijaa ulkoilulle.

 

LOPPUVIIKKO 16:

Keskiviikko Oslossa. Koko päivä töitä, henkisesti raskasta, miksei fyysisestikin. Askelmittari oli päällä, yli 8000 askelta saldona. Lopetettiin klo17 työt. Sen jälkeen oli mielessä vain ja ainoastaan kylmä olut. Sen verran olin poikki.

Perjantai-aamuna olisi ollut mahdollisuus käydä lenkillä, mutta mulla ei ollut edes lenkkareita mukana. Ilmakin oli vähän huono, sumuinen ja viileä. lauantaina oli ohjelmassa Jamin kanssa oleilua. Lenkin tein aamusta, juoksin 12 km ajassa 1:08. Melko tasavauhtista. Sunnuntaina sitten pitkis. Kokonaismatka 25 km, keskitahti nippa nappa alle 6 min/km. Loppuun 4 km alle 5:30-tahtisena. Yskitytti kovasti lenkin jälkeen. Katupölykö yskittänee?

Viikon saldo 63,5 km. Tällä tahdilla pitäs alle 4 tunnin päästä, mutta ei alle 3.40. Tukholman tavoite on karannut, menen sinne tekemään läpijuoksun. Juhlamaratonin jälkeen on syytä juhlia ja pitää olla sitten juhlakunnossakin. Elokuussa sitten SM ja tiukkaa treeniä sinne asti.