Viikko 9 on mennyt vähillä liikkumisilla. Eilen lauantaina nousin sängystä jo 3.45, kun oli meno Tervahiihdon talkoisiin Utajärvelle asti. Läksin kotoa puoli viiden korvill, ensin tein hetken lumitöitä pihalla. Oli tullut pakkaslunta semmoset viitisen senttiä. Ihan puhaltamalla se olisi pois lähtenyt, mutta kolates....

Talkoista kotiin kello 11 jälkeen. Makoilin sohvalla lyhyitten yöunien väsyttämänä, tuntui, että olen ihan poikki-poikki!. Nukahdinkin. Iltapäivällä 14 korvilla alettiin puhua ruuasta. Molempia väsytti eikä tehny mieli alkaa kanan kypsennykseen, joten haettiin pitsat. Heti perään ruokaunet samalla kun katsottiin salpausselän kisoja, Illalla Uutisvuodon jälkeen nukahin sohvalle, josta siirryin sänkyyn puolen yön korvilla. Aamupuuron aika tuli yhdeksän korvilla, olin heräillyt tuntia aiemmin. Tänään on pakko sitten kaivaa ulkoiluvaatteet esille ja on mentävä. Ladulle vai juoksemaan, en tiedä vielä.

Lenkit alkuviikosta:
Maanantaina Kokkolassa 48:42, matkaa 7,54, mukamas-intervalleja

Tiistaina Vuokatissa matolla 5,5 km/32 min ja pikku salitreeniä päälle

Keskiviikkona Liikussa tunnin 20+20+20 minuutin pätkät, eka lepposaa, toka hiukan kovempaa ja kolmas mara-tahtia.

To-Pe-La pitkiä työpäiviä enkä treenannut yhtään.

Sunnuntaina 4. maaliskuuta sitten pidempi lenkki taas, maanantaina palauttava ja  tiistaina onkin jo  meno Kööpenhaminaan ja paluu kotiin keskiviikko-torstain välisenä yönä joskus yhden jälkeen. En ota lenkkivehkeitä sinne, koska kokousohjelma ei anna siihen aikaa eikä muutenkaan viitsi matkalaukkua pakata yhden lenkin takia mukaan.