Helmikuu. Mitäpä helmikuusta jäi kerrottavaa? No ainakin jäi tuo maratonin puolikas Kemissä. Siellä oli aika raskas keli, pakkastakin lähtiessä noin 13 astetta, kohtalainen pohjoistuuli vielä päälle. Reitistä oli yli kolmannes vastatuulta, mihin täytyy heti lisätä se, että puolet tuosta vastatuuliosuudesta juostiin varsin pehmeällä alustalla. Ultsilta kova suoritus kun juoksi sen neljä kertaa!

Lähettiin Suskin ja Niinan knssa 1.3. sitten Teneriffalle. Kertoilen siitä erikseen joskus kunhan jaksan ja kerkeän. Tänne ei oikein useasti jaksa kirjoitella kun päivät ollaan töissä, illat lenkillä ja muuta kanssakäymistä. Nyt istun iisalmelaisessa hoslassa kirjoittelemassa ennen nukkumaanmenoa.

Juoksua kertyi helmikuulle suurinpiirtein 188 kilsaa. Se on oikeastaan kohtuullinen määrä siihen nähden, että yksi viikko meni pakkasia pidellessä. Tulipahan kunnolla levättyä.

Terveenä olen onneksi saanut olla eli ei ole se flunssapöpö minuun iskenyt. Kyllähän tuota nuhaakuumetta on lähipiirissä ollut mutta puuta saan ite koputella. Kops, kops. Eläkäähän ihmisiksi ja Oilille sitte synttärionnitteluja sunnuntaina.