Seuran yhteislenkki juostaan joka toinen tiistai kello 19.00, lähtö Zimmarista. Saa sinne tulla muutkin, itse asiassa eilen oli kaksi seuraan kuulumatonta mukana. Vaikka lenkki onkin ns yhteislenkki niin ajanotto on mukana, mutta siten että jokainen ottaa oman aikansa, lähtö on yhteislähtö. Kyse ei ole kilpailusta, vaan jokainen halutessaan seuraa omaa kuntoaan.

Itse olin mukana ensimmäistä kertaa. Klubin jäsenistä ei ole kovimmat tuota reittiä kellottaneet, mistä osoituksena on se, että eilinen aikani on tällä hetkellä klubin ennätys. Edellinen oli Eerolla noin 20 sekuntia huonompi aika, Eero on yli 70 vuotias..... Eero juoksi tuon ajan toistaiseksi ainoassa järjestetyssä kilpailussa toukokuun alussa. Mutta palaampa vielä tähän eiliseen... Alkuun juoksimme kolmen hengen ryhmässä vastatuuleen sellaista reipasta hölkkää, km-ajat oman kellon mukaan: 5:31-4:54-5:03. Kääntöpaikalta on maaliin noin 2,3 km, jonka juoksin kovempaa, viimeiset kaksi kilsaa 4:25-4:22 pyöristettynä sekunnin tarkkuudella. Varsinkin viimeinen kilsa oli mulle maksimivauhtia, en pääse kovempaa. Tuuli oli tosiaan melko kova ja puhalsi vastaan suurinpiirtein puolet matkasta. Olisin ehkä päässyt 23:30 korville jos olisin startannut paukusta kunnolla, mutta eiköhän senkin juoksun aika tule, ehkä jo kahden viikon päästä?
 
Lisättäköön, että joka toinen tiistai on maastojuoksua, lähtö Kempeleen urheilukentän tienoilta, siis kello 19 jokainen pariton viikko ja Baanarun parillisina viikkoina. Saattaahan olla, että kaikille viikoille ei juoksijoita tule ollenkaan, mutta mukaan vaan ketkä haluaa. Klubin jäsenet viestittelevät lenkeistä whatsapp-ryhmässä ja saattaapa joku maininta tulla klubin facebook-sivullekin.