Syksystä asti vaivannutta keuhkoputken pöpöä koetetaan häätää taas pois. Tällä kertaa antibiootti, joka tehoaa myös mykoplasmaan, Olen nyt syönyt sitä kuuria kolme päivää, ainakaan vielä ei tunnu auttavan! Pöpöstä huolimatta olen jonkin verran kuntoillut, mikä on uskoakseni helpottanut oloa. Kuluneella viikolla en ole juuri salissa käynyt, pari kevyttä kävelylenkkiä olen kyllä tehnyt.

Tänään olo on jonkin verran parempi, joten aion pienen lenkin tehdä. Kuumettahan minulla ei ole ollut koko aikana, mutta torstaina taisin syödä jotakin epäkelpoa, kun maha meni ihan vesiripulille. Luultavasti huoltoasemalla (Neste) syöty läskipitoinen eväs oli liin rasvaista vähärasvaiseen ruokaan tottuneelle suolistolleni. Otetaan opiksi.

Tänään siis kevyt juoksulenkki ulkona, ettei ainakaan kuntosalin pölyistä ilmaa tartte epäillä.

EDIT: 

Kävin 6 km hölkällä, about 7:15 per km. Pari kilsaa juoksinkin. Vähän oli voimaton olo, vaikkei keskisyke kyllä ollut kuin 117, maksimi 135. Vähän yskitytti loppumatkasta. Kotona sauna päälle, annoin sen lämmetä kunnolla. Laitoin löylytervaa veden sekaan ja otin kunnon löylyt. Helpotti.