Tukholmaan on enää vajaa kaksi viikkoa aikaa. Tänään Rovaniemellä Ounasvaaran kuntoradalla 9 km lenkki. Pikkuisen painoi lauantain pitkä, eikä mikään ihme. Muutaman ylämäen spurttasin tänään, mutamassa alamäessä annoin mennä. Vastaavasti myös kävelin pätkiä. Mukava yli 20 asteen keli, tuuli vain oli sen verran kova, että ajoin autolla urheiluopiston ohi ja starttasin vasta metsässä. 

Tukholmaan lienee tulossa taas reilu 20astetta lämmintä. Laitan piruuttani tämän päivän accuweatherin ennustaan, katsotaan miten piti kutinsa. Tuo 25% on sateen mahdollisuus.

ADD4A2CF-B54D-48DC-AC99-E1912F06B551.jpg

Keskiviikkona lepo muuten, mutta kotihommia. Terassin laudat öljysin, siinä ei kauaa menny, olisko pari tuntia.

Torstaina 12 km hölkkä, jonka lopussa 1 km kovempaa, 4:37, olisi ehkä pitänyt hiukan jarrutella, mutta myötätuuli juunou....

Huomenna torstaina iltapäivästä lento Helsinkiin, josta yhdellä pompulla Ljubljanaan, MUnchenin kautta. Perjantaina tehdaskävely, lauantaina patikoidaan pari kilsaa ylämäkeä ja sunnuntaina illasta kotiin. Tuskinpa tuolla tulee juoksuaskeleita otettua. Katsotaan.

Nyt keskiviikkona paino oli lenkin jälkeen 78,7 kg. Suurmmillaan tämän vuoden puolella se oli reilusti yli84, toki joukukilojen siivittämänä, mutta kuitenkin. Tavoitettani en ole saavuttanut, mutta nyt on ainakin hyvä tahti päällä kun paino alkaa seiskalla myös aamuisin.  Tuo Slovenian reissu tuo tähän takuulla takapakkia, mutta ”vettä se vain on”.