Maanantaina lepo

Tiistaina 21,5 km sisältäen 3x4 km noin 5 min/km. Alussa neljä kilsaa lämmittelyä, siitä viimeisin noin vitosen vauhtia. Kahden nelosen jälkeen hölkkäsin neljä kilsaa vastatuulivoittosesti Värtössä. Tarkoitus oli juosta kvempaa, mutta tuuli.... eli olin aamulla katsonut ikkunasta huonosti. Sääennustekin kertoili 5 metrin tuulesta. Itse nuo kolme kovempaa meni ihan ok, sykelukemien perusteella ainakin. Kyllä noihin vauhteihin ei ihan vielä maratonia päästä, mutta aikaa on vielä kolmisen  kuukautta hioa. 

Keskiviikkona lepo

Torstaina Seinäjoella, tarkoituksena 12 km vähän kovempaa, mutta meni hänekseen. Eka kilsan jälkeen aloin katella bajamajaa taikka wc:tä enkä pöljä palannut hotellille takaisin. Juoksin sitten Joupiskalle mutkien kautta kun tiesin että sieltä löytyy riukua kummempia paikkoja useita. Paskareissun jälkeen juoksin hotellille takaisin mutken kautta ja otin matkalla 10 pyrähdystä, kukin noin 30 sekuntia. Yksi myötämäkipyrähdys kesti kokonaisen minuutin. Vauhdit oli noissa jotain 3:30-3:40/km tahdilla. Melko kevyttä noin lyhyet.

Perjantaina lepo. Pitkähkö ajomatka Seinäkjoelta kotiin asiakkaitten kautta.....

Lauantaina pitkis 26,6 km, tahti 5:56,keskisyke 136. Lopussa muutama kilsa 5:30-tahtisena. Tämän jälkeen täytyy todeta, että olisi voinut juosta pidemmästikin. Ohjelmassa oli nimittäin yli 30-kilsainen, mutta satuin visiin juoksemaan liian lähelle kotia ja matka tyssäsi. Toisaalta sunnuntaille jäi vielä energia... Maanantaina nimittäin on taas Tanskan reissu. Palaveri kestää ilta-kuuteen, minkä jälkeen pitää vielä mennä hotellille. Iltalenkki siellä on taatusti kevyt, maisemia ihaillen juostu pätkä. Toisaalta, voi olla jopa kävelyretki keskustaan, kun muita kollegoita ei jää yöksi tällä kertaa, tiistaina kotiin myöhään. Eli sunnuntaina lisää treeniä alle.

Sunnuntaina leppoisa 12,8 km. Viikkokilsat 73,4.