Torstaihin asti olin kippeenä. Perjantai-aamuna päätin irrotella räkää kurkusta. Ajoin polkupyörällä 14 km ja kunnon spurtilla kans. Tuloksena parin minuutin yskänpuuska, jolloin lima irtosi keuhkoputkesta. Helpotti huomattavasti.

Lauantaina vielä lepoa, paitsi iltapäivällä kokeilin rullaluistimia vuosien tauon jälkeen. Kulkihan tuo pääasiassa eteenpäin vielä. 4 kilsaa.

Sunnuntaina pitkä pyörälenkki 54,8 km. Keskivauhti oli ihan kohtalainen eli 2.16/km. Kävin anopin mökillä. Liittymän alussa oleva kettinki oli katkaistu, eli mökille oli ns. murtauduttu. Onneksi vastapäisellä rannalla (kapea joki) oli asukkaat olleet paikalla, joten varkaat ei olleet uskaltaneet mitään viedä. Seurataan tilannetta siellä... Tuli tällä reissulla muuten kaaduttua eka kertaa, kun piti pysähtyä. Unohdin lukkopolkimet ja kyljelleen mentiin. Ei vakavia vaurioita, onneksi!

Juoksemaan teke mieli, mutta ajattelin ainakin tämän viikon olla juoksentelematta, jalkavamma ilmoitteli itsestään tuon rullaluistelun aikana...