Vuoden 2011 kisat on juostu. Saldona kaksi täysmatkaa, Tukholma ja Levi. Puolikkaita muutama, mutta ei lähellekään ennätystä. Harjoittelu on ollut huonoa, liekö vauhtitreenit jääneet vähemmälle.

Uusi kausi 2012 siintää mielessä. Veteraanisarja vaihtuu ainakin kotimaisissa kisoissa heti alkuvuodesta. Taso ei silti tipu, koska moni muukin aikamies juoksee näitä pidempiä matkoja. Kauden aikana on muun muassa MM-kisat Jyskälässä, siellä olen vielä nuorten sarjassa, koska olen syntynyt vuoden toisen puoliskon aikana. Nuo MM-kisat ovat 3.-8.huhtikuuta ja noihin kisoihin jos johonkin lajiin pääsisi niin olishan se jotakin...

Harjoitusohjelmani tulevalle kaudelle perustuu juoksija-lehden Move-ohjelmaan. Olen syöttänyt sinne tavoiteajaksi oman ennätykseni elikkä tähtään tosissani reilusti alle 3.20:n kokonaisella ja puolikkaalla jopa alle 1.30:n. Tavoite on todella haastava ja vaatii sataprosenttisen onnistumisen.

Lähtöpainoni on 83,5 kiloa. Paino pitää saada mieluusti alle 78 kilon, jotta tavoitteisiin on mitään mahdollisuuksia päästä. Kaikki alle tuon kilomäärän antaa lisäpotkua, mutta ainakin testien mukaan läskimääräni ei ole niin iso, että pelkällä rasvan poltolla noihin lukemiin päästään. Paljon pitää kilometrejä tulla alle.

Kotiväen tuki on välttämätön, koska viikkokilometrejä täytyy lisätä merkittävästi. Kiitos etukäteen kannustuksesta, ainakin tähän asti kotona ollaan suhtauduttu myötämielisesti terveelliseen harrastukseen. Jäämme odottamaan mitä tapahtuu!