Marraskuu alakaa olla puolessa. Putki on siis päällä, kuten Ultsi tuolla kommentoi. On se ulla itekki putkessa. Juostaan 25 minuuttia joka päivä marraskuun aikana (siis vähintään). Tuo putki ei ole mitenkään hyvä asia kunnon kohoamista ajatellen. Oikeasti pitäisi käydä yksi pitkä lenkki joka viikko ja sen päälle 1-2 lepopäivääkin viikon aikana. Nyt tulee juoksenneltua se tasan 25 minuuttia hiljaista vauhtia joka päivä. Eli perseestä on. Toiste en moiseen hommaan ryhry.

Eipä tosiaan ole tullu juuri kirjoiteltua tänne. Yksi syy on se ettei ihmeesti ole ollut aihetta ja toinen on se että en ole oikein ollut perillä kuka näitä tekstejä täällä lukee kun ainoat kommentoijat on Ulla ja Suski, siis ne joittenka kanssa muutenkin olen jokapaiväisessä kontaktissa tavalla aa taikka bee... Vaikka laskuri laskeekin kaikki käynnit niin se ei kerro kaikkea. Se nimittäin laskee joka kerta yhden käynnin kun käyt, siis vaikka itsekkin käyn täällä niin laskuri laskee.. Olisi pitäny ottaa semmoinen laskuri joka laskee vain eri ip-osoitteet, eli oikeasti sen kuinka moni eri kävijä täällä on käynyt. Onko semmoista laskuria olemassa? Tä?

Tyttäret kasvaa huimaa vauhtia. Milla on jo 159 pitkä (11 vee) ja käyttää 39 numeron kenkää. Iidiksenkin pituus lähentelee 140 senttiä. Pittääpä ottaa valokuva ensi kerralla ja panna tänne näkyviin niin muukki näkkee.

Ei kait siinä...