Mukavata kait se on makoilla sängyssä hotellihuomäneessa. Ei ole rssin häivää että pitäs esimerkiski imuroida taikka tiskata.

Sen sijaan paineita tulee muualta. Pisäs päivittää nettisivuja, pitäs sitä ja tätä. Mutta en perkele tee! Mull on nyt omaa aikaa tämä ilta ja sillä sipuli. Työhommat tuli tehtyä kello 6.30 -17.15 välisenä aikana. Klubin hommat tein mitä ehdin ja jaksoin viikonloppuna. Loput sitte kun huvittaa. Tekemistä nimittäin olisi.

Tämän vuodatuksen jälkeen on hyvä pukea juoksukappeet päälle ja painaa ulos, pakkasta ei ole onneksi kymmentäkään astetta, mutta tuulee melkoisesti. Jospa se jäähyttäs vähä. Ohjelmassa on intervalleja, kolme kertaa 10 minuutin raasto 2 minuutin palautuksella. Tänään meen sitte se; minkä uskallan ulkokelissä mennä. Lujaa ja hapokkaasti. Ja saunaan juoksun päälleeikä tippaakaan kalijaa. Ei ennen tukholmaa paitsi poikkeustapauksissa. Semmonen on 10.3, sen kunniaksi että Kalpa otti Oulussa turpiin 10-0 vuonna 2006. 

Kokkolan jäiset?? baanat, hier ai kam!

NO NYT ON SITTE PALATTU LENKILTÄ:

Olihan isot luulot että oikein hengästytti. Eka kymmenminuuttinen lepposaa läpsyttelyä, toka mukamas kovilla tehoilla, kolmas vielä kovemmilla ja neljäs kieli vyön alla. Eka kova osin kävellein, toinen sentään juosten ja kolmas taas muka kovaa parilla kävelypätkällä. Huono on kunto ukolla ei voi mittää. Nämä lenkit vaan on tehtävä alta pois että helpottaa. Kylmä ei edelleenkään sovi minun keuhkoille, yskitti.