On maaliskuun 25. päivä vuonna 2009. Kevättä kohti mennään. Ulkona oli aamulla 20 astetta pakkasta, päivällä lämpötila nousee jonnekin - 5 asteen ja nollan välille. Aurinko lämmittää mukavasti.

Ajattelin laittaa tähän tuosta lenkkeilystä taas muutaman sanan. Juoksua on tälle vuodelle tullut nyt 513 km. Keskimääräinen viikkokilometrimäärä on jotakin 40 kilmetriä. Talvella ei oikein jaksa pitkiä lenkkejä tehdä, on pakkasia ja tuiskukelejä... Toki 15 asteen pakkanen on vielä siedettävä, mutta sen jälkeen panee harkitsemaan Ouluhallin juoksurataa. Siellä on tullutkin pari kertaa käytyä. Ilma hallissa on jotenkin kuivaa ja saa aikaan yskää, ainakin minulla, joten en hirveästi tykkää siellä juoksemisesta. Taitaa vain olla niin että kohta sinne on viisasta mennä. Alkaa  nimittäin nuo katupölyt olla ilmassa, rekka kun vilahtaa ohi niin sitä pölypilveä ei mielellään keuhkoihinsa vetele. Jos Ouluhallin pöly olisi sittenkin hieman siedettävämpää.

Tämmöinen purkaus tänä aamuna, nyt pitää ruveta töihin. Laman torjuntatyö on toistaiseksi onnistunut meillä hyvin, ei ole samanlaisia miinuksia kuin alalla keskimäärin. Tai siis meillä ei ole miinusta, sanotaanko näin. Heikot sortuu elon teillä, vahvat sen kuin porskuttaa.