Marrasputki = juoksua joka päivä 25 minuuttia tai enempi.

Ensiksiki, tuommoinen putki on suurinpiirtein tyhmä, moni särkee ihtesä tuossa "pakkopullassa". Kun kroppa tarttee lepoa niin silloin se tarttee lepoa eikä 25 minuutin hölkkää. Toisaalta tänä vuonna ei ollut sitä kiihoketta, että "voittaja" on se, joka juoksee useimman lenkin, siis useimman 25-minuuttisen kuukauden aikana. Siis kaksi tai jopa kolme  eri lenkkiä päivässä. No, empä jatka tästä sen enempää....

Joka tapauksessa osallistuin tuohon naurettavuuteen juoksemalla joka päivä vähintään 25 minuuttia. Kilsoja kertyi yhteensä reilut 180 km, joista matolla 120. Säässtelin vanhaa kroppaani, että mukamas en veltostuisi.... Pari pidempää lenkkiä seassa, 20 ja 21,1 km.

Perjantaina joulukuun eka päivänä oli klubin pikkujoulut, jota ennen juoksimme Vesan kanssa vajaa 14 km saunalenkin. Tästä kai se oikea treeni sitten alkaa, tavoitteena Tukholma ja elokuussa juostava SAUL:n SM-kisa. Aikatavoite on, mutta jääköön vielä sanomatta.

Hiihtokelit ovat muuten saapuneet Ouluunkin pikkeuksellisen aikaisin. Itse en ole suksiin vielä koskenut, mutta eiköhän sen aika ole pikapuolin.