.Menimme autolla Heinäpään urheilupuistoon, jossa oli tarkoitus tehdä mäkivetoja joku toista kymmentä kappaletta. Alkuun hölkkäsin pari kilsaa lämmitellen. No, toinen kilsa oli jo vauhdikkaampaa...

Kolme nousua ehdin tehdä kun rataa alas tullessa tossu osui isomman kiven päälle, semmoinen viisi-seitsemän senttiä pitkä ja pari senttiä korkea kivi oli eksynyt radalle. Nilkka pyörähti lahjakkaasti ympäri, niinkuin useasti aiemminkin. Sama nilkka totta kai. Eihän siinä muuta kuin kamat kasaan ja kotiin häntä koipien välissä. BudgetSportista hain tullessa urheiluteippiä, jolla teippasn jalan kotona, laitoin vähän painosidettä juuri kipukohdalle. Nilkka ei ole turvonnut, joten on luultavaa, että pääsen takaisin baanalle lähipäivinä. Sitä ennen ehkä käyn salilla polkemassa pyörää ja ehkä porrasnousuakin ilman nilkan vääntöä ja pohkeen käyttöä. 

Vituttaa. Olin jo aiemmin tehnyt päätöksen että pysyn tasaisilla baanoilla, mutta taas piti mennä soralle. Toivottavasti oli viimeinen kerta eikä pidempää taukoa tule.