26.9.2009 seitsemäs maraton. Aikaa kului 3.36.24 ja olin sillä sarjani kolmas. Perskutarallaa, tuolla ajalla palkintopallille! Vuosi sitten olisin ollut samalla ajalla vasta viidestoista (15.!!!)!!!

Lähdin matkaan taktiikalla "ennätysvauhtia niin kauan kuin jaksan!. Jaksoin 30 km. Viimeinen 12 km 5:30-tahtia, joku kilsa hitaammin, joku nopeammin. 2 km ennen maalia pysähdyin venyttämään etureittä, tuloksena takareiden kramppi, ja paha sellainen. Meni varmaan minuutti sitä venyttäessä. Pääsin kuitenkin juoksuaskelin maaliin. Ihme kyllä kramppia ei tullut enää maaliin tulon jälkeen. Päälle maittavaa hirvikeittoa ja ruisleipää.

Ihan mukava keli oli juosta, paitsi että tuuli oli tosi kova. Seuraava maraton sitten ensi vuonna. Ehkä Kemin jäämaraton helmikuun 27?

Nyt päivä maratonin jälkeen on jalat harvinaisen kipeät. En tiedä huomisesta, saattavat olla vieläkin tönkömmät!

     

Maaliintulo, Milla maaliintulon jälkeen ja iidiksen mallailua... Iida-Lotta oli antibioottikuurilla, joten ei siksi saanut juosta. Olisi kuulemma muuten juossut hänkin. Hyvä Milla, ihan kelpo aika tuli sinulle, 1.23.45. -  10,55 km matkalla.