Otsikko on kyllä kirjaimellisesti oikein, mutta jos lasketaan viikoksi vain maanantai-sunnuntai, niin viikkokilsoiksi tuli "vain" 86,5. Tuo satanen (itse asiassa 106 km) tuli sunnuntai kello 19 - sunnuntai kello 18.59.59 välilsenä aikana, kun alkavan sunnuntain lenkki alkoi vasta kello 19 jälkeen ja loppuvan sunnuntain lenkki päättyi jo ennen kuutta illalla.

Mutta se, miksi tämän otin esille: Edellinen satasen viikko tuli tehtyä viime vuoden heinäkuussa ja silloinkin loman aikana. Nyt lenkit tuli ihan työpäivinä (paitsi viikonloput) ja siten ehkä rasittavammalla tavalla. Sekaan mahtui mm. Ounasvaaran päälle juoksu, kuutisen kilsaa lähes jatkuvaa nousua, paluumatkoineen joku 15 km. Tahtoopi sanoa, että juoksukunto alkaa olla paremmalla mallilla kuin koskaan aikaisemmin. Syksyllä on ruskamaratonilla eri tahti kuin viime vuonna, jolloin hyydyin viimeisen kympin aikana täysin, sairaus taisi jo tuolloin ottaa veronsa.

Treenaan Juoksufoorumilta löytyvän harjoitusohjelman mukaan tavoitteena alle 3.20. Ohjelma alkaa virallisesti noin 17. kesäkuuta, jolloin tapahtumaan on 12 viikkoa aikaa. Juoksupäiväkirja löytyy osoitteesta ontrail.net. Alla heikkolaatuinen kuvakaappaus Garminin sivulta puheessa olleesta viikosta...

100%20km%20viikko-normal.jpg