Maaliskuu alkoi lepäillen. Selkä vihotteli vielä jonkin verran, eikä lenkillä tullut käytyä. Keskiviikkona 3.3 sentään tuli juostua mäkinen 8 kilsaa Levin Rakkavaarassa. Ihan tasaista maastoahan se ei ole. Selän kunto oli jo ihan hyvä.

Lauantaipäivä meni Köykkyrissä Pertin hiihdon ajanottohommissa.

Sunnuntaina läksimme Millan ja Iidiksen kanssa Rukalle, mistä palasimme tiistai-iltana. Maanantaina lasketeltiin aamu-kymmenestä iltaseitsemään, toki välillä juotiin kaakaota ja käytiin mökillä syömässä. Just kun olimme mökillä, iski mahdoton myrskynpuuska Rukalle. Oli kuulemma ukkonenkin jyrähdellyt, lunta tuli vaakasuorassa parikyt minuuttia, tuuli oli kuulemma ollut jopa 29,6 m/sek. Onneksi satuttiin just silloin ruokatauolle!

Tiistaina paistoi aurinko. Aamusella pakattiin ja siivottiin ennen mäkeen menoa. Rinteessä oltiin ensimmäisten joukossa jo puoli kymmeneltä. Pois läksimme noin neljältä iltapäivällä, kotimatka mökiltä starttasi tasan viideltä. Kotona oltiin joskus puoli kahdeksan aikoihin.

Keskiviikkona töitä. Illalla juoksin 8,3 km ihan rentoa hölkkävauhtia. Laskettelu tuntui pikkuisen lihaksissa, mutta muuten olo oli OK. Jospa nyt pikkuhiljaa pääsisi treenin makuun. Ennätystahtiin en taida päästä vielä toukokuussa, mutta onhan noita kisoja terwankin jälkeen.