13.toukokuuta juostiin Iissä radalla kymmenen kilometrin testijuoksu. Tuohon juoksuun lähdin vähän huonosti valmistautuneena, mutta ipä tuo tahtia paljoa haitannut. Loppuaika oli 43.31. Tällä kertaa aloitin ehkä hieman liian hitaasti, jotta aika olisi mennyt alle 42 minuutin, mutta hyvähän tuo on, että tiedän nyt rajani. 42 minuutin alitus ei tällä kertaa olisi onnistunut, mutta ehkä loppukesästä jo menee... Tämän testin jälkeen tiedän nyt muutamia asioita: puolikasta en saa alle 1.30:n tällä kunnolla. Treenata pitää vielä, loppukesästä on mahdollista... Ja kokonaisen tavoitteen voin huoletta ilmoittaa nyt: Terwalla lähden tasan 5 minuutin kilometrivauhtia menemään. Jos sitten sippaan niin sippaan, ei väliä, tosin uskon kyllä kestäväni. Toinen asia on sitten sää, jos on 25 asteen helle, niin sitten aikatavoite on toinen. Olen sellainen hikilinko, että nesteet menee siinä kuumuudessa pihalle nopeammin kuin saan juotua. 

Susanne lähti tänään aamukuudelta salille reippailemaan. Itse lähden kohta käymään pikku kävelylenkin, ihan vain verrytelläkseni. Herätyslenkiksikö sen ristisi? Alkaahan tuo kello ollakkin jo kohta puoli seitsemän.

12-vuotias tyttäreni Milla suoritti maanantaina metsästäjätutkinnon. Se oli vasta yllätys, kovin moni poikakaan ei tuota tutkintoa suorita ennen 15-vuotispäiväänsä. Lisäksi Millalla se meni läpi jo toisella kerralla. Kova jätkä, eikö?