Flunssa alkaa kohta olla ohi. Olin pois töistä pari päivää eli ke-to. Perjantaina ajelin Ylivieskassa mutkin. Lauantai levättiin kotona  kaksissa tuumin, kun molemmilla on ollut vähän väsymystä flunssan jälkeen. 

Lauantaina heräsin normaaliin aikaan eli kuudelta. Harrastin kuitenkin väkisinmakaamista kasin pintaan että toinen saapi nukkua pidempään. Aamupalan jälkeen mietittiin päivän tekemisiä ja tultiin siihen tulokseen että on siivouspäivä. Lapioin takapihalta mattotelineen esiin. Lunta on reippaasti, kait jotain 60-70 cm? Onneksi kaikki on pakkaslunta ja sillä tavalla kevyttä. No, lapioitavaa riitti kyllä. Siivousta kesti kaikkiaan noin neljä tuntia kun en mitään kiirettä pitänyt.

Kolmen pintaan läksin sitten juoksulenkille. Laitoin vähän tarkoituksella vaatetta reippaasti, olinhan ollut flunssassa ja palella ei ainakaan saanut. Lisäksi tuuli oli melko kova.matka taittui ihan kevyen tuntuisesti puoleen väliin saakka, kun käännyin takaisin kotiin. Ja myötätuuleen. Tarkoittaa pääasiassa sitä, että alkoi tulla hiki syke nousi turhan korkeaksi ja kävelinkin muutaman kerran sen takia. Matka 9,45 km, aika 59:15, keskisyke 139. Viikkokilsat säälittävät 22,2.

66D94239-32D5-47C0-9063-E53753DC4352.jpg