Mietin melko huolella, että lähdenkö ollenkaan. Vettä satoi, tuuli ja oli muutenkin viileätä. Lämpötila jossain 8-9 asteen korvilla, luulisin. Takasuorallla puhalsi puuskittainen vastatuuli, loppusuora ja eka kaarre taas jäi jonkin verran katsomorakennuksen suojaan, joten myötätuulen apu jäi olemattomaksi. Läksin kuitenkin matkaan.

Lämmittelyyn varasin 30 minuuttia, mutta kun olin jälkimmäisessä lähtöryhmässä, jouduin viivalle 5 minuuttia etuajassa. Toisin  sanoen viimieiset vedot jäi tekemättä. Saimpahan sitten startata suoraan lämmittelyjuoksusta, melkein pysähtymättä, ei tarttenu viivalla odotella....

Olin ajatellut juosta eka vitosen tasan 4.30-kilsoja harjoituksen vuoksi, sitten kiristän vauhtia jos pystyn. Tuulen ja sateen vaikutus oli melkoinen, joten tuo vauhdin lisääminen ei kiinnostanut, mieluummin olisin jättänyt koko juoksun kesken. Jatkoin sitten samaa tahtia loppuun asti koko ajan Garminia tuijotellen. Garmin näytti km-tahdiksi 4.25-4.30, mutta todellisuudessa olin tullut pikkuisen hitaammin ja viimeiselle kahdelle kierrokselle jäi kirittävää 10-15 sekuntia. Juoksinkin viimeiset kiekat johonkin 1.40:een, mikä on 4.10-tahtia, viimeinen 200 metriä pikkuisen sitäkin kovempaa. Loppuaika TASAN 45 minuuttia, sekunnilleen.

Olisin pystynyt kyllä ottamaan ajasta jonkin verran pois tälläkin kelillä, mutta jostakin oli semmoinen ajatus pinttynyt, että nyt menen tätä tahtia ja sillä selvä. Maalissa pikkuisen puuskututti tuo loppukiri, mutta muuten oli melko rentoa menoa.

Tänään keskiviikkona kävin pienen palauttavan treenin LIIKKUssa, sateen takia. Samalla tein pienen keskivartalotreenin sekä venyttelin hieman. Juoksu oli tosi kevyttä, eilisestä kisasta ei tietoakaan.