Maanantaina salitreeni. Alkuun reilu 5 km matolla, sitten noin 20 minuuttia keikistelyä. Vatsalihakset, selkälihakset, hiukan reisilihast aja pohjetta päälle. Kevyesti ns omalla painolla....

Tiistaina juoksemaan ulos. Alkulämmöt 10 minuuttia, perään 5x5 minuuttia reipasta, minuutin palautuksella. Vedot meni 5min/km-tahtiin. Kyllä kunto on huono kun vertaa vaikkapa toukokuuhun, mutta eipä tuo lie ihmekään. Ja loppuun tietysti vielä noin 10 min palauttelu

Keskiviikkona lepo, tämä lepo oli sitten kirjaimellisesti lepo. Olin hotellissa Kokkolassa yötä. Kaarlen VIP-sauna on uusittu ja sain kortin , jolla pääsee sisälle. Saunoin ja istuskelin saunatiloissa tunnin verran, löylyttelin välillä. TV oli auki ja jotain mintäänsanomatonta kuuntelin. Rentouttavaa.

Torstaina suunta kohti Seinäjokea maakuntia pitkin. Eli nyt. Jatkan tarinaa tältä viikolta kun on jotain kerrottavaa ja sattuu sopiva aika sille.

Torstai 27.9: Seinäjoki... 15 min hölkkää alle, sitten 15 km muka kovempaa. Reitti kulki Joupiskalle, joten tuo kovempaa ei ollut juurikaan kovempaa. Päälle 15 min hölkää vielä ja loppuun vähän palauttavata. Kilsoja kertyi 8,2 ja aikaa kului 50 minuuttia,

Perjantaina lepo

Lauantai: Aamulenkki vajaa 6 km, pakkastakin jo kuutisen astetta. Oli mukava keli käydä heräämässä tuolla kuntoradalla. Hiukan ehkä olin ylipukeutunut.

Iltapäivällä vähän klo 16 jälkeen ”fartlek”. Alkuun 10 minuutin lämmöt, sitten 40 minuutin vauhtileikittely. Ohjelman mukaan piti kiihdytellä ylämäissä, mutta eihän täällä juuri sellaisia ole. Juoksinkin alkuun kovempaa muutaman satasen, sitten suuntasin kohti Auranmajaa, jonne mennessä on ne ainoat mäki-tittelin saavat kukkulat. Joku suunnistuskisa oli menossa Heikinharjussa, mutta vähänlaisesti oli juoksijoita siellä.

SUNNUNTAI: 14,5 km, aikaa meni 1.31.25 eli keskitahti 6.17. Juoksin Auranmajalle, siellä ns koiralatua pikku mutka. En ole ennen tuota reittiä juossut enkä hiihtänyt. Kevyttähän tuo oli, vaikka syke painelikin keskiarvolla 130.