Aamu oli viileä, alle neljä astetta ja kylmä pohjoistuuli. Päälle laitoin paksumman paidan ja vielä tuulta hidastavan juoksutakin, alaosassa puolireisiin asti olevat juoksutrikoot ja nonamen juoksuhousut. Päässä buffi ja käsissä hanskat. Pukeutuminen onnistui satarosenttisesti.

Alkuun juoksin tunnin semmosta 5.50 - 6.00-tahtia, kuitenkin sykeohjatusti eli koetin pitää sykkeen 130 korvilla. Vähän oli alakantissa kyllä. Toinen tunti sitten mara-tahtia eli semmosta 5.10 -5.20 väliin. Vastatuuli oli loppumatkasta kova ja syke nousi suunnitellun rajan yli muutaman kerran, mutta kokonaisuutena treeni oli onnistunut.

Ei voi sanoa, että olisi ollut rentoa ja irtonaista menoa, päinvastoin.... jalat tuntui olevan tukossa enkä saanut vauhtia nostetuksi kuin satunnaisesti alle 5.10:n. Tarkoitus oli nimittäin vähän kiihdyttää, mutta en pystyny. Sen sijaan tuo alle. 5.20 meni ihan mukavasti tukkoisuudesta huolimatta. Syke oli tuossa tahdissa ihan maltillinen ja uskoisin maratonin menevän tuohon tahtiin.