Olin viime viikolla pari päivää Oslossa, sama juttu nyt alkuviikosta. Pääsin siellä juoksemaan sulassa kelissä, ei nyt kuitenkaan ihan sortseissa, kun lämpötila oli reilusti alle 10 astetta ja tuulikin.

Tänään kotona oli vetojen vuoro. Sunnutaina alkanut lumisade oli kestänyt pidempään ja lumitöitäkin piti jonkin verran pihalla tehdä. Baanat olivat lumiset ja osin jäiset, mutta en siltikään laittanut icebugeja jalkaan, vaan uskolliset sauconyt, joissa on hyvä lumikelin kuvio pohjassa. Lämmittelyn aikana huomasin kenkien olevan ihan OK, mutta muutamissa kohdissa oli liukasta baanaa varottavana. Vetojen vauhdin piti olla 10 km kisavauhtia, mutta nuo 4.27-4.39-tahtiset olivat kyllä melko hapokkaita, yllättäen. Olin siinä uskossa, että 43-44 minuuttiin se kymppi menisi, mutta ei kyllä ainakaan tänään olisi mennyt noitten vetojen perusteella.

Lauantaina olisi iissä kympin testijuoksu, mutta keli laittaa harkinnan päälle. Päätän osallistumisesta vasta perjantaina kunhan saan pikku vinkin baanojen kunnosta.

Pieni motivaation pula on ollut havaittavissa tuolla ruokapöydän äärellä, ei meinaa ruokavalio olla hallinnassa. Kolesteroliarvo 2,5 (LDL) saiai olla viläkin alempi. Hb oli sentään 150 eli hapenotto pitäisi olla OK.