Harjoitusohjelma tuli tosiaan tehtyä Terwaa varten, mutta....!

Joulukuussa iski plantaarifaskiitti molempiin jalkapohjiin. Tarkkaan en muista mikä päivä se oli, mutta mitäpä sen on väliä. Kolmisen kuukautta meni salitreeneissä (onneksi on LIIKKU) ja sittemmin myös hiihdellessä. Suksia ulkoilutin noin 250 kilometrin verran. Luistelutyylillä jalka kesti paremmin, perinteisellä ei niinkään. Myöhemmin onnistuin käymään spinningissä ja varsinkin porraskoneessa, jossa vedin parhaimmillaan 40 minuutissa 5000 rappua ylös...

Kunnon juoksemisen makuun pääsin vasta maaliskuun 21. päivänä, jolloin alkoi lomaviikko. Viikolle kertyi juoksua jo 68 km, eikä pf enää paljoa haitannut.  Seuraavalla viikolla sitten iski taas flunssa ja juoksemiset jäi yhteen kertaan, kun kävin tiistaina juoksemassa 10x200 metrin vedot tasaista vauhtia, ei kiihdyttäen. 

Huhtikuun eka viikko, alkaen 4.4, pääsin taas tahtiin: viikkokilsat 66 ja risat. Tänään sunnuntaina pitkis 24,5 km jossa 21-23 km tulin 5 min/km. Koko lenkin keskitahti oli 5.38. Liian lujaa, sanoisin, kun alla on vasta 235 juoksukilsaa (päälle ne 250 km hiihtoa). Kaikki tunnit 1.1.2016 alkaen tähän päivään on 59 h, ja  52 kertaa (3,7 kertaa per viikko) olen jotakin liikuntaa harrastanut. Muistettakoon, että nolla-viikkoja ei ole, mutta yksi kerta per viikko on useampikin.

Terwalle sitten. Tavoitteena 3.45 tai ainakin alle 4h-kerhoon pitäs päästä.Tämän päivän lenkin perusteella pitäs olla piece of cake. Ja lisää maroja vuoden mittaan, jos koivet kestää.