23. heinäkuuta. Sunnuntaina ajeltiin Kuusamoon Rukalle, siellä oli tutuilla mökissä tilaa, kiitos vaan vieraanvaraisuudesta. Ongiskelin kaloja (virvelillä) huonolla menestyksellä. Sain sentäs yhen hauen viimeisenä ehtoona kun sateli vähän vettä. Alussa meinas kala olla syömätönnä kun oli niin kuuma ja helteinen auringonpaiste. Käytiinhän me yhtenä päivänä "patikoimassa", Rukan yli toiselle puolelle oluelle ja takaisin, kai siinä joku 3 kilsaa tuli käveltyä...

Tänään kuntosalilla, cross-trainerilla aluksi lämmittelyä, sitten reippaampaa menoa, selkälihasta, vatsalihasta, reisilihasta ja lopuksi taas cross-trainerilla. Kaikkiaan meni 1h10 minuuttia aikaa, keskisyke 117. Loppupätkä cross-trainerilla oikein hapokkaasti, hiki lensi.

Jalka on edelleen hiukan arka. Juoksemisesta ei kannata haaveillkkaan vielä. Elokuun kahdeksantena silti pitäisi pystyä pikku lenkki heittämään (42,2 km....) Lahdessa. Epävarmaa on, mutta edelleen uskon jalan kuntoutuvan siihen, sen verran pitää optimisti olla! Oikeasti: jalka ei kipuile kävellessä, muutamn juoksuaskeleen olen ottanut, ei kipuile. Jalkapohjaa kosketellessa löytyy joku arka kohta, minkä vuoksi pyrin välttämään edelleen jalan ylirasitusta. Polkupyörällä poljeskelu ja muu painonhallintaan tähtäävä liikunta on mahdollista niinkin että jalkapohjaa ei rasiteta (hyvät kengät).

Lisäys kello 15:50:

Käytiin Millan ja Iidiksen kanssa uimassa, itse en ollut vedessä kyllä 10 minuuttia kauempaa, sen verran kylmältä tuntui. Kolmen aikoihin lähdin pyöräilemään, ajoin vajaa 17 kilometriä (40:44 ja 2:29-tahtia) 124 keskisykkeellä. Sanoisin että ei ihan raskaskaan pyöräily, mutta olipahan jonninmoinen lisä aamusaliin.