Eilen aloitettiin naapurin ja meidän välisen aidan teko. Tai oikeastaan se alkoi jo viikko sitten, mutta minun osuuteni alkoi eilen. Maalattiin aitaelementit, jotka Kaarlo oli tehnyt viikon aikana. Melkoinen työmaa se oli ja on edelleen. Tehdään tänään loppuun.

Heräilin aamulla aikaisin kroppa kipeänä eilisen urakoinnin jälkeen. Mietiskelin jossakin rakosessa kipeätä nilkkaa, että pitäsköhän pistää teippi muistuttamaan siitä että nilkkaa pitää varoa. Varsinaisesti se ei ole kipeä, mutta aina välillä joku asento muistuttaa nivelsiteiden repeämisestä. Siispä kaivamaan netistä Kinesioteippiasiaa. Itse olen aina suhtautunut siihen täysin skeptisesti. Miten ihon pinnalle kiinnitettävä venyvä teippi voi konkreettisesti parantaa? No, eipä tullut uutta todistusaineistoa tänkään päivän googlailulla. Alla linkki wikipedian juttuun, jossa teipistä käytetään nimitystä TERAPEUTTINEN TEIPPI. 

Jos luet tuon artikkelin, niin suosittelen lukemaan myös joitakin lähteitä, jotka löytyy jutun lopusta. Siis lähdeviiteluettelosta. Itse aloitin uusimmista. Perustelut teipin placebo-vaikutukseen löytyy sieltä.

Eli huuhaata koko teipin terveysvaikutusväitteet. Plaseboa.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Elastic_therapeutic_tape